Trending video in Belgium


STEFAN DE VRIES GENAAID! | Matennaaiers – CONCENTRATEIn deze aflevering van Matennaaiers, naaien wij Stefan de Vries. De matennaaier in het complot is Sean zijn beste vriend. Check snel de aflevering. Abonneer je hier:

In deze aflevering van Matennaaiers heeft Stefan de Vries een meeting met zijn beste vriend Sean om het tweede seizoen van “Potje Rijden”te bespreken. Tijdens de meeting komt er een man naar Stefan toe, die beweert dat Stefan ongepaste gesprekken heeft met zijn dochter…

Deze week wordt Stefan de Vries genaaid. Hij heeft een eigen YouTubekanaal waarop hij de serie “Potje Rijden” maakt samen met zijn beste vriend Sean. Daarnaast maakt hij op Instagram hilarische sketches en heeft hij al twee keer een Veed award gewonnen voor “Beste Instagrammer”. Dit jaar heeft hij ook een carnavals hit uitgebracht samen met Bram Krikke en Sean genaamd “Potentie”.

Met een nieuw gouden prankduo wordt ‘Matennaaiers’ seizoen 3 vernieuwend, verrassend en hilarisch. Kunnen Kaj en Qucee er samen voor zorgen dat Nederlands bekendste beste vrienden elkaar weer hard naaien, of is YouTubeland inmiddels te achterdochtig geworden voor de pranks van ‘Matennaaiers’? Één ding is zeker, niemand is veilig en heel bekend Nederland moet op zijn hoede zijn!

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die wij afgelopen seizoenen hebben genaaid: JayJay Boske, Qucee, Martijn van de Gierige Gasten, Louise Latooy, Quinsding & Jeroen van Holland, Keizer, Stefan van StukTV, Dave & Donny Roelvink, Kaj Gorgels, Jack $hirak, Famke Louise, Fred van Leer, De Gabbers, Nesim Najih, Kaj van der Ree, Nina Warink & Vonneke Bonneke.

De Matennaaiers van afgelopen seizoenen: Rick Brandsteder, Nesim Najih, Niels Oosthoek van de Gierige Gasten, Gio Latooy & Melanie Latooy, Dries Roelvink, Yung Felix, Anna Nooshin, Ali-B, Qucee & Iris Enthoven

Qucee komt uit het nederlandse artiesten- en presentatie duo Supergaande en maakt samen met Nesim Najih diverse komische serie op hun YouTubekanaal:

Daarnaast heeft Qucee ook nog een eigen YouTubekanaal waar hij vlogs & gamevideo’s plaatst:

Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:

In het format Matennaaiers halen 2 hosts verborgen camera pranks uit met bekende collega’s en sterren. In persoonlijke over-the-top scènes nemen zij in elke aflevering iemand compleet in de maling en wrijven na de reveal goed in hoe zij hem of haar te pakken hebben genomen.

Volg ons via:
Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #matennaaiers #StefandeVries

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here