Trending video in Belgium


PONKERS GENAAID! | Matennaaiers – CONCENTRATEIn deze aflevering van Matennaaiers, naaien wij Jesper van Ponkers. De matennaaier in het complot is Noah Zeeuw. check het snel. Abonneer je hier:

In deze aflevering van Matennaaiers hebben Ponkers een fotoshoot voor hun nieuwe Merchandise. Jesper blijft alleen achter in het pand… Er worden spullen opgehaald en Jesper helpt mee de spullen in te laden. Maar dan blijkt dit een diefstal te zijn, hoe loopt dit af voor Jesper?

Deze week wordt Jesper van Ponkers genaaid. Jesper Kleynen is onderdeel van het YouTubekanaal Ponkers wat ondertussen meer dan 500.000 abonnees heeft, samen met Noah & Martijn.

De Matennaaier in het complot is Noah zeeuw. Hij is onderdeel van het YouTubekanaal Ponkers. Daarnaast is Noah ook te zien op het YouTubekanaal FilmFabriek. Hij praat hier over films en series. Ook is hij te zien bij Showniews als filmdeskundige.

Ponkers is een YouTubekanaal gericht op jongeren met meer dan 500.000 abonnees. Sinds 2015 bestaat Ponkers uit Noah Zeeuw, Jesper Kleynen en Martijn van Steinvoorn.

Met een nieuw gouden prankduo wordt ‘Matennaaiers’ seizoen 3 vernieuwend, verrassend en hilarisch. Kunnen Kaj en Qucee er samen voor zorgen dat Nederlands bekendste beste vrienden elkaar weer hard naaien, of is YouTubeland inmiddels te achterdochtig geworden voor de pranks van ‘Matennaaiers’? Één ding is zeker, niemand is veilig en heel bekend Nederland moet op zijn hoede zijn!

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die wij afgelopen seizoenen hebben genaaid: JayJay Boske, Qucee, Martijn van de Gierige Gasten, Louise Latooy, Quinsding & Jeroen van Holland, Keizer, Stefan van StukTV, Dave & Donny Roelvink, Kaj Gorgels, Jack $hirak, Famke Louise, Fred van Leer, De Gabbers, Nesim Najih, Kaj van der Ree, Nina Warink, Vonneke Bonneke, Stefan de Vries, Juultje Tieleman & Kaj van der Voort

De Matennaaiers van afgelopen seizoenen: Rick Brandsteder, Nesim Najih, Niels Oosthoek van de Gierige Gasten, Gio Latooy & Melanie Latooy, Dries Roelvink, Yung Felix, Anna Nooshin, Ali-B, Qucee, Iris Enthoven, Sean, Robert Rodenburg & Moise Trustfull.

Qucee komt uit het nederlandse artiesten- en presentatie duo Supergaande en maakt samen met Nesim Najih diverse komische serie op hun YouTubekanaal:

Daarnaast heeft Qucee ook nog een eigen YouTubekanaal waar hij vlogs & gamevideo’s plaatst:

Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:

In het format Matennaaiers halen 2 hosts verborgen camera pranks uit met bekende collega’s en sterren. In persoonlijke over-the-top scènes nemen zij in elke aflevering iemand compleet in de maling en wrijven na de reveal goed in hoe zij hem of haar te pakken hebben genomen.

Volg ons via:
Instagram :
Facebook :
Website :

#Concentratenl #matennaaiers #Ponkers
Check hier alle video’s van Matennaaiers:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here